Gentoo Archives: gentoo-user

From: Kurt Guenther <kurtg@××××××.com>
To: gentoo-user <gentoo-user@l.g.o>
Subject: [gentoo-user] Xinerama after Modular X upgrade
Date: Sat, 01 Apr 2006 17:32:22
Message-Id: 442EB812.4070706@serent.com
1 I'm having problems with Xinerama after upgrading to xorg 7.0 or modular
2 X. My laptop monitor is fine, but my external monitor isn't getting
3 any output. I rebooted in Windows just to make sure my hardware is
4 fine and it is.
5
6 x11-base/xorg-x11-7.0-r1
7
8 Xinerama is installed:
9
10 x11-libs/libXinerama
11 Latest version available: 1.0.1
12 Latest version installed: 1.0.1
13
14
15 And, my xorg.conf is just like before:
16
17 Section "ServerFlags"
18 Option "Xinerama" "on"
19 EndSection
20
21 Section "ServerLayout"
22 Identifier "X.org Configured"
23 Screen 0 "Screen0" 0 0
24 Screen 1 "Screen1" LeftOf "Screen0"
25 InputDevice "Mouse0" "CorePointer"
26 InputDevice "Keyboard0" "CoreKeyboard"
27 Option "StandbyTime" "15"
28 Option "SuspendTime" "16"
29 Option "OffTime" "17"
30 EndSection
31
32 File Edit Options Buffers Tools Help
33 Section "Device"
34 Identifier "ATIRADEON0"
35 Driver "radeon"
36 BusID "PCI:1:0:0"
37 Option "DDCMode" "on"
38 Option "DPMS"
39 #VideoRam 65536
40 # Insert Clocks lines here if appropriate
41 Screen 0
42 EndSection
43
44 Section "Device"
45 Identifier "ATIRADEON1"
46 Driver "radeon"
47 BusID "PCI:1:0:0"
48 Option "DDCMode" "on"
49 Option "DPMS"
50 #VideoRam 65536
51 # Insert Clocks lines here if appropriate
52 Screen 1
53 EndSection
54
55
56 Is anybody else having issues?
57
58 --Kurt
59
60 --
61 gentoo-user@g.o mailing list

Replies

Subject Author
Re: [gentoo-user] Xinerama after Modular X upgrade Kurt Guenther <kurtg@××××××.com>