Gentoo Archives: gentoo-alt

From: Brent Millare <brent.millare@×××××.com>
To: gentoo-alt@l.g.o
Subject: Re: [gentoo-alt] sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908 build fail on prefix
Date: Thu, 22 Mar 2012 18:16:24
Message-Id: CAN6S_2S-rgudeaWC2Q=e0E9uJeXjkgvyvOHWGnoo9DkJhqCp7Q@mail.gmail.com
In Reply to: Re: [gentoo-alt] sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908 build fail on prefix by Nicolas Pinto
Thanks Nicolas, emerging linux-headers first fixed it.

-B

On Thu, Mar 22, 2012 at 10:33 AM, Nicolas Pinto <nicolas.pinto@×××××.com>wrote:

> Brent, > > I got similar issues a while back, here is something you could try > before emerging net-tools: > > https://github.com/npinto/gentoo-prefix-bootstrap/blob/master/system.mk#L168 > > HTH > > N > > On Thu, Mar 22, 2012 at 3:27 PM, Brent Millare <brent.millare@×××××.com> > wrote: > > Hello, > > > > I'm following the solaris guide for installing gentoo prefix on a red hat > > system. > > > > > /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/temp/build.log > > http://pastebin.com/ytrCrYBE > > > > > /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/temp/environment > > http://pastebin.com/MhB695uS > > > > > /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/work/net-tools-1.60_p20120127084908 > > http://pastebin.com/imuGuBuv > > > > Anyone know how to fix this? > > > > Thanks, > > Brent > > > > > > -- > Nicolas Pinto > http://web.mit.edu/pinto > >
-- Brent Millare PhD Student Johns Hopkins University Department of Biomedical Engineering 3400 N. Charles Street Hackerman Hall 218 Baltimore, MD 21218 bmillar1@××××.edu

Replies