Gentoo Archives: gentoo-alt

From: Jeremy Olexa <darkside@g.o>
To: gentoo-alt@l.g.o
Subject: Re: [gentoo-alt] sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908 build fail on prefix
Date: Fri, 23 Mar 2012 03:08:43
Message-Id: CAMxqorXO=JHK4HW+LWBM8bhghafncNHFqohET9KZUXKkbo8BBg@mail.gmail.com
In Reply to: Re: [gentoo-alt] sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908 build fail on prefix by Brent Millare
Hate to be a broken record, but bugs DO get fixed...ya know.
Workarounds in random side projects are, well...not helpful to
everyone.

https://bugs.gentoo.org/show_bug.cgi?id=409357

-Jeremy

On Thu, Mar 22, 2012 at 10:21 AM, Brent Millare <brent.millare@×××××.com> wrote:
> Thanks Nicolas, emerging linux-headers first fixed it. > > -B > > > On Thu, Mar 22, 2012 at 10:33 AM, Nicolas Pinto <nicolas.pinto@×××××.com> > wrote: >> >> Brent, >> >> I got similar issues a while back, here is something you could try >> before emerging net-tools: >> >> https://github.com/npinto/gentoo-prefix-bootstrap/blob/master/system.mk#L168 >> >> HTH >> >> N >> >> On Thu, Mar 22, 2012 at 3:27 PM, Brent Millare <brent.millare@×××××.com> >> wrote: >> > Hello, >> > >> > I'm following the solaris guide for installing gentoo prefix on a red >> > hat >> > system. >> > >> > >> > /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/temp/build.log >> > http://pastebin.com/ytrCrYBE >> > >> > >> > /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/temp/environment >> > http://pastebin.com/MhB695uS >> > >> > >> > /home/bmillare/gentoo-prefix/var/tmp/portage/sys-apps/net-tools-1.60_p20120127084908/work/net-tools-1.60_p20120127084908 >> > http://pastebin.com/imuGuBuv >> > >> > Anyone know how to fix this? >> > >> > Thanks, >> > Brent >> > >> >> >> >> -- >> Nicolas Pinto >> http://web.mit.edu/pinto >> > > > > -- > Brent Millare > PhD Student > Johns Hopkins University > Department of Biomedical Engineering > 3400 N. Charles Street Hackerman Hall 218 > Baltimore, MD 21218 > bmillar1@××××.edu