Gentoo Archives: gentoo-doc-es

From: Rodrigo Lazo <rlazo.paz@×××××.com>
To: gentoo-doc-es <gentoo-doc-es@l.g.o>
Subject: [gentoo-doc-es] emacs-cvs-22.0.95-r1 and color settings
Date: Tue, 06 Mar 2007 04:39:35
Message-Id: 86k5xv3s0i.fsf@mash.doux
Hi everybody,

I've just updated to emacs-cvs-22.0.95-r1 and now some color settings
(e.g. background) aren't working.

When I test with an older version it works perfectly. This is the code I use:

(if window-system
    (progn 
      (color-theme-initialize)
      (color-theme-vim-colors)
      (setq initial-frame-alist 
	    '(
	      (border-color     . "#4e3832")
	      (foreground-color . "grey10")
	      (background-color . "ivory2")
	      (active-alpha     . 0.875)
	      (inactive-alpha   . 0.75)
	      (font . "-misc-fixed-medium-r-normal-*-18-*-*-*-*-*-iso8859-1")
	      (top . 20) (left . 0) (width . 100) (height . 40))
	    )
      (setq default-frame-alist 
	    '(
	      (border-color     . "#4e3832")
	      (foreground-color . "grey10")
	      (background-color . "ivory2")
	      (active-alpha     . 0.875)
	      (inactive-alpha   . 0.75)
	      (font . "-misc-fixed-medium-r-normal-*-18-*-*-*-*-*-iso8859-1")
	      (top . 20) (left . 0) (width . 100) (height . 40))
	    )))

Why it doesn't work with this specific version?

Best regards            

-- 

Rodrigo Lazo (rlazo)
-- 
gentoo-doc-es@g.o mailing list

Replies

Subject Author
Re: [gentoo-doc-es] emacs-cvs-22.0.95-r1 and color settings "José Luis Rivero (yoswink)" <yoswink@g.o>